top of page

Herinrichting Rivierzone

Opdrachtgever: Gemeente Vlaardingen

Mijn rol: 3D Artist, Art Director, Animator, Compositor

Tools: Cinema 4D, Octane Render, After Effects

Credits: Anne Verschraagen, Martijn Otte, Sergej Fedorin

'Op welke manier kunnen we de inwoners van Vlaardingen op een boeiende en visuele manier informeren over de grootschalige ontwikkelingen in hun stad?'

Het havengebied Rivierzone in Vlaardingen wordt getransformeerd tot een levendige woon-, werk- en recreatiezone. De veranderingen zijn aanzienlijk en het was aan mij de taak om deze op een creatieve en duidelijke manier te communiceren naar de inwoners en lokale bedrijven. Ik heb dit gerealiseerd door het ontwerpen en produceren van een 3D-animatie die de toekomst van de Rivierzone tot leven brengt. In nauwe samenwerking met de projectontwikkelaars heb ik heel Vlaardingen, inclusief de specifieke projecten in de Rivierzone zoals District U/Maaswijk-West, New Haven en het Eiland van Speyk, in 3D gerecreëerd.

 

Met een unieke 'houten maquette' stijl, hebben we de toekomstige ontwikkelingen van deze gebieden verbeeld. De animatie werd verder verrijkt met de stem van de wethouder als voice-over. Het resultaat? Een duidelijke en boeiende 3D-animatie van ongeveer 2,5 minuten die een helder beeld schetst van de toekomstige ontwikkelingen in de Rivierzone van Vlaardingen. Bekijk het zelf en ontdek hoe wonen, werken en recreëren samenkomen in deze spannende stedelijke vernieuwing.

bottom of page